VŠH pořádá 9. ročník vědecké konference

 

Vysoká škola hotelová v Praze pořádá 9. ročník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání.

Konference se uskuteční ve středu dne 18. října 2017 od 09.30 hodin ve velké aule vysoké školy.

Konference je věnována současným trendům a praktickým zkušenostem v oborech hotelnictví, gastronomie a cestovního ruchu. Nosným tématem plenárního jednání konference je Zaměstnanci jako klíčový faktor úspěchu v hotelnictví a gastronomii.

 

Součástí konference bude workshop "Snoubení rybích pokrmů s víny z moravských vinařských podoblastí"

Workshop proběhne v prostorách VŠH od 11.30 do 15.00 hodin

Kontaktní osoba Ing. Jiří Zelený (zeleny@vsh.cz)

"Musí se rybí pokrmy snoubit pouze s bílými víny, nebo se jedná o již překonaný stereotyp? Specializovaný enogastronomický workshop zaměřený na párování rybích pokrmů a vín Vás seznámí s tradičními i novými kombinacemi. Odborný výklad je doplněn samostatnou prací účastníků v podobě praktického senzorického hodnocení, vzájemným sdělováním zkušeností i závěrečnou diskusí. Workshopem, ve kterém se využívá postupů předního světového odborníka na snoubení vín a pokrmů prof. Roberta J. Harringtona, Vás s přátelským přístupem provedou Ing. Jiří Zelený a Ing. Zbyněk Vinš."

Těšíme se na setkání.

 

VÍCE INFORMACÍ O KONFERNECI

Reference

Barbora Rišková
student Hotelnictví
Děkuji VŠH za získání znalostí, které uplatňuji v každodenní hotelové praxi. Vtipní učitelé byli třešničkou na dortu v průběhu celého studia :-)