Předběžný časový program konference

 

08:30 – 09:30 Registrace účastníků
   
 9:30 - 12:00 PLÉNUM (řídí doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.)
 9:30 - 9:50 Ing. Petr Studnička, Ph.D. jednatel Vysoké školy hotelové v Praze
  Slavnostní zahájení konference
  doc. Ing. Jan Hán, Ph.D. prorektor pro výzkum a spolupráci s praxí Vysoké školy hotelové v Praze
  Aktuální stav výzkumu a spolupráce s praxí na Vysoké škole hotelové v Praze
   
09:50-10:15 Marta Nováková prezidentka SOCR ČR
   
10:15-10:40 PhDr. Taťána Babická Vienna House Czech Republic
 

Cesta zaměstnance ve Vienna House

10:40-11:05 Prof. Ing. Jana Kučerová, PhD. Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici
 

Trendy vo výskume a vzdelávaní v krajinách strednej a východnej Európy

 11:05- 11:30  Michal Tomeš Accor Hotels
 

New Service Culture  

   
11:30-12:00 Coffee break
   
12:00-13:15 PANELOVÁ DISKUSE NA TÉMA „ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY A PÉČE O ZAMĚSTNANCE“  
  moderuje Ing. Petr Studnička, PhD.
  Ing. Martin Kocourek ředitel Hotelu Bellevue Český Krumlov
  Martin Stanický ředitel společnosti Benefity a.s.
  Ing. Zuzana Vašutová ředitelka Spa hotelu Lanterna Velké Karlovice
   
13:15-14:30 OBĚD
   
11:30– 15:00   WORKSHOP PÁROVÁNÍ RYBÍCH SPECIALIT A BÍLÝCH VÍN
   
14:30-17:00 JEDNÁNÍ V ODBORNÝCH SEKCÍCH
   
od 17:00 NEFORMÁLNÍ SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ S DOPROVODNÝM PROGRAMEM

 

  • SEKCE: MARKETING V HOTELNICTVÍ A GASTRONOMII

Řídí: Ing. Štěpán Chalupa

 Daniel Grossmann (Business Development Director, ResDiary International)

Téma: Digitalizace v oborech hotelnictví a gastronomie.

Veronika Kundríková (‎Social Media Specialist, SocialSharks)

Téma: Reklamní formáty na sociálních sítích.

Šárka Hamanová (‎PR Specialist & Content Manager, AMBI CZ)

Téma:

 Jaromír Pažout (Director of Operations for the Czech Republic & Slovakia, Bookassist Czech republic)

Téma: Konkurujte online!

Marek Audes (General Manager, ibis hotel Plzeň)

Téma: CSR jako součást firemní kultury.

 

  • SEKCE: TRENDY V CESTOVNÍM RUCHU

Řídí:  Ing. Lucie Plzáková, Ph.D.

 Mgr. Aleš Pangrác (CzechTourism)

Téma:

Matěj Koutný (Blahobyty, Curso, s. r. o.)

Téma:  Je opravdu jednoduché "pouze" sdílet? - trendy v Airbnb

Ing. Radek Chaloupka (KPMG Česká republika)

Téma: Nový přístup k podoře rozvoje destinačního managementu v ČR (Kategorizace organizací destinačního managementu)

Ing. Ludmila Elexová, Ph.D. (Ekonomická fakulta Univerzity Matěje Bela, Slovenská republika)

Téma: Eurofondy ako prekážka alebo prostriedok rozvoja cestovného ruchu?

Mgr. Ondřej Špaček (CE-Traffic)

Téma: Revoluce ve sledování výkonnosti cestovního ruchu (Geolokační a signalizační data)

Ing. Jitka Mattyášovská (VŠH v Praze)

Téma: Vývoj ve vybraných oblastech turismu v ČR

  

  • SEKCE:  DOPADY LEGISLATIVNÍCH ZMĚN NA GASTRONOMII  

Řídí: Ing. Blanka Zimáková

Věra Hrazdírová (HR Manager, Pentahotel  Prague)

Téma: Výběr a výchova provozních pracovníků v Pentahotel Prague

 Ing. Miloš Kopal (Horeca manager, Nestlé Česko)

Téma: Nevšední kurzy vaření

 Aleš Pikal (Food & Drink Director, Park Inn Hotel Prague)

Téma: Dopad legislativních opatření (EET, zákaz kouření) na provoz restauračních podniků

doc. Ing. Jiří Mlček, Ph.D.; prof. Ing. Vlastimil Fic, DrSc.(Ústav analýzy a chemie potravin, Fakulta technologická ve Zlíně ÚTB Zlín)

Téma: Víno a další nápoje z hroznů a ovoce v gastronomii

Ing. Jiří Zelený,  Ing. Zbyněk Vinš (VŠH Praha)

Téma: Výsledky senzorického hodnocení tradičních českých utopenců

Reference

Barbora Rišková
student Hotelnictví
Děkuji VŠH za získání znalostí, které uplatňuji v každodenní hotelové praxi. Vtipní učitelé byli třešničkou na dortu v průběhu celého studia :-)