Festival českého jídla na náměstí Republiky v Praze


Vysoká škola hotelová v Praze se ve dnech 26. – 28. října 2018 podílela na realizaci oslav 100 let republiky, a to organizací
 Festivalu českého jídla na náměstí Republiky v Praze. Pod patronací VŠH zde několik gastronomických společností včetně VŠH
prezentovalo a nabízelo tradiční české pokrmy, od brambor pečených v popelu, přes česnečku, bramboračku, kulajdu,
kyselici, bramborový závin, různé druhy pomazánek, až po bramborové šišky s mákem, švestkové knedlíky, frgále a řadu dalších.

Festival byl dalším příspěvkem k prezentaci kuchařského umění nejen našich prababiček a zároveň další výzvou k péči
o českou kuchyni, na kterou můžeme být právem hrdi.

Zahájení oslav na náměstí Republiky doprovázely projevy a přání řady významných představitelů České republiky,
jako například Ing. Marty Novákové, ministryně průmyslu a obchodu ČR, Ing. Václava Stárka, prezidenta Asociace
hotelů a restaurací ČR a řady dalších.

Fotogalerie

Reference

Ing. Michaela Urbanová
Event manager HILTON PRAGUE
Degustovať destiláty a víno počas vyučovacieho dňa nie je na VŠH nič neobvyklé, práve naopak. Pridanou hodnotou sú somelieri a odborníci z praxe v odbore.