STRAVOVÁNÍ STUDENTŮ

Vysoká škola hotelová nabízí možnost stravování ve školní menze, která využívá pro stravování studentů objednávkový a bezhotovostní platební systém iCanteen. V praxi to znamená, že studenti si vyberou z nabídky 2 druhů hlavních jídel, výběrového jídla, minutky, salátu nebo polévky s časovým předstihem, a to den předem do 15.00 hod. dvěma způsoby.

  • Off-line na objednacím boxu ve školní menze přiložením čipu na čtečku a zvolením vybraného jídla.
  • On-line na internetových stránkách VŠH (ikona vpravo na hoře - iCanteen) po zadání přihlašovacího jména a hesla, nebo zadáním http://icanteen.vsh.cz.


Vyzvednutí čipu (s vratnou zálohou 100,- Kč) a následné dobíjení finančního kreditu do stravovacího systému probíhá v pokladně, která se nachází knihovně Dr. Jaroslava Holoubka VŠH (1. patro, č. dv. 404), a to kdykoliv v průběhu provozní doby pokladny provozní doby knihovny
.

Cena poledního menu (polévka, hlavní jídlo, nápoj) je pro studenty VŠH 70,- Kč
Minutka 80 Kč
Samostatná polévka 25 Kč

Oběd je možné zrušit již v den objednávky, nejpozději však do 8.00 hod. Poté je možné oběd nabídnout prostřednictvím "BURZY", kde si ho může koupit jiný host, který si ho zapomněl objednat předtím. Pokud je oběd zakoupen, peníze budou vráceny na čip, pokud ne, ztratíte peníze.

Studentům je k dispozici denní bar a kavárna RevPAR Café, kde si mohou zakoupit občerstvení a nápoje. V provozovnách jsou umístěny platební terminály, kde je možné platit občerstvení i platební kartou*.

Další platební terminál je umístěn v knihovně Vysoké školy hotelové v Praze pro možnost dobíjení čipu na obědy.

*(Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.)

Seznam alergenů naleznete zde.

Reference

Ing. Igor Bejtic
sommelier Ambiente restaurant
Během studia na VŠH jsem dostal spoustu prostoru pro vlastní realizaci. Měl jsem možnost skloubit školu s prací a potkat super lidi, s kterými se neustále vídám.