Hotelnictví
Přehled předmětů v jednotlivých semestrech bakalářského programu, specializace Hotelnictví:
Předmět | Způsob ukončení | ||
1. semestr | Základy cestovního ruchu | zápočet | zkouška |
Mikroekonomie | zápočet | zkouška | |
Gastronomie - servis | zápočet | zkouška | |
Informační a komunikační technologie | zápočet | zkouška | |
Management | zápočet | zkouška | |
Anglický jazyk | zápočet | ||
Cizí jazyk | zápočet |
Předmět | Způsob ukončení | ||
2. semestr | Makroekonomie | zápočet | zkouška |
Gastronomie a výživa - kulinářství | zápočet | zkouška | |
Základy hotelnictví a gastronomie | zkouška | ||
Statistika | zápočet | zkouška | |
Anglický jazyk | zápočet | ||
Cizí jazyk | zápočet | ||
Praxe | zápočet |
Předmět | Způsob ukončení | ||
3. semestr | Účetnictví | zápočet | zkouška |
Řízení gastronomického provozu | zápočet | zkouška | |
Marketing | zápočet | zkouška | |
Právo | zkouška | ||
Volitelné předměty | 2x zápočet | ||
Anglický jazyk | zápočet | ||
Cizí jazyk | zápočet |
Předmět | Způsob ukončení | ||
4. semestr | Regionální ekonomika a hotelnictví | zkouška | |
Podniková informatika | zápočet | zkouška | |
Daně a účetní výkazy | zápočet | zkouška | |
Volitelné předměty | 2x zápočet | ||
Anglický jazyk | zápočet | ||
Cizí jazyk | zápočet | ||
Praxe | zápočet |
Předmět | Způsob ukončení | ||
5. semestr | Hotelový marketing a event management | zápočet | zkouška |
Podniková ekonomika | zápočet | zkouška | |
Psychologie | zápočet | zkouška | |
Moderní personalistika | zápočet | zkouška | |
Aplikované právo | zkouška | ||
Volitelné předměty | 2x zápočet | ||
Anglický jazyk | zápočet | zkouška | |
Diplomový seminář | zápočet |
Předmět | Způsob ukončení | ||
6. semestr | Banky a finanční trhy | zkouška | |
Hotelové rezervační a restaurační systémy | zápočet | zkouška | |
Podnikání v hotelnicvtí a gastronomii | zápočet | zkouška | |
Komunikace v managementu služeb | zápočet | zkouška | |
Obhajoba závěrečné práce a státní závěrečná zkouška |
Každý student si v průběhu 1. ročníku zvolí blok volitelných předmětů. Podívejte se, na co se můžete těšit.
Pivovarnictví a pivní sommelierství
Wine-Sommelier
Styly vín ve světových vinařských regionech
Kongresy a event management
Speciální gastronomie - výroba
Speciální gastronomie - služby
Technologie výroby míšených nápojů
Catering
Dějiny hospodářství
Hospodářský vývoj ČR
Ekonomická integrace
Hospodaření podniku
Economic Integration (výuka v AJ)
Wine-Sommelier (výuka v AJ)
Business Skills (výuka v AJ)
Revenue Management (výuka v AJ)
Ovlivňování chování spotřebitele
Sociologie
Úvod do marketingové komunikace
Redakční práce
Management lázeňských a wellnessových služeb
Geografie cestovního ruchu ČR
Případové studie v cestovním ruchu
Evropská unie a Česká republika
Gastroturismus
Základy destinačního managementu
Služby volného času
Technika prodeje a provoz cestovní kanceláře