Ochutnejte VŠH + Job Fair

Dne 28. 2. 2019 se na Vysoké škole hotelové v Praze konala akce s názvem: Ochutnejte VŠH, aneb zažij den vysokoškoláka s tématem Oheň&Led, která je primárně určena pro studenty maturitních ročníků, pro absolventy vyšších odborných škol, učitele a výchovné poradce.

Pro studenty byla připravena úvodní přednáška o škole, dále uchazeči mohli navštívit jakoukoli hodinu vyučovanou ten den na naší škole. Během celého dne byl pro všechny návštěvníky připraven doprovodný program, který zajišťovali pracovníci a studenti VŠH. K vidění byla výroba zmrzliny se suchým ledem pod vedením Ing. Zbyňka Vinše. Vyráběla se například pomerančová, kávová, jahodová nebo slivovicová zmrzlina. Dále bylo připraveno flambování ovoce, která předváděla Ing. Blanka Zimáková a v baru působil Ing. Jiří Zelený, který připravoval míchané drinky se suchým ledem.

Tento den se na škole konal také Job Fair, neboli nabídka pracovních příležitostí, které se zúčastnilo několik hotelových řetězců. Naši školu navštívili – Four Seasons, Hilton Hotels & Resorts, Marriott International, Jan Hotels, Czech Inn Hotels, OREA Hotels & Resorts, Gastrojobs.cz a Vienna House. Studenti mohli tuto akci navštívit, informovat se o nabídkách a případně také zkonzultovat svůj životopis.

Jako doprovodný program byly zorganizované velmi zajímavé přednášky, které probíhaly celé dopoledne. Tyto přednášky vedli odborníci z praxe a byly zde představeny témata, například jak sestavit správný životopis, čeho se vyhnout při pohovoru nebo jak skloubit práci se školou a několik dalších témat. Celá akce Job Fairu byla pod skvělým vedením Ing. Štěpána Chalupy, který zajišťuje praxe pro studenty na VŠH.

Věříme, že si akci všichni zúčastnění užili a již se těšíme na další podobnou akci, která se uskuteční dne 26. 3. 2019.

Přihlášky ke studiu můžete podávat zde do konce první kola 30. dubna 2019.

Fotogalerie

Reference

Barbora Rišková
student Hotelnictví
Děkuji VŠH za získání znalostí, které uplatňuji v každodenní hotelové praxi. Vtipní učitelé byli třešničkou na dortu v průběhu celého studia :-)